divendres, 8 de juliol del 2011

Llegenda urbana: L'estació de Rocafort.

Sense anim d'informar, si no mes be de fer córrer rumors sense fundament us explicaré una llegenda urbana que acabo de descobrir.

La part bona de les llegendes urbanes es que neixen del no res o d'un fet tergiversat i després van creixent i a mida que creixen s'enriqueixen exponencialment. De fet son les que mes creixen les mes interessants.

L'estació de Rocafort del metro de Barcelona.

"L'estació de Rocafort (L1) és una estació curiosa perquè és sempre l'última de les peticions de servei dels caps d'estació. (Quan encara hi havia caps d'estació. Fa poc han passat la supervisió al centre de control de Sagrada Família.)  
En altres paraules, ningú vol anar a treballar per allà, i això és especialment acusat en l'últim torn. La por (fundada o no) ve d'una sèrie inexplicable de suïcidis en un curt període de temps, concretament quatre persones van perdre la vida a les vies en un mes. Aquesta dada és horrorosa per si mateixa i destrossa totes les estadístiques (secretes es clar), però no suposa el final de la història. 
Diversos Caps d'estació, que no es coneixien entre si, van informar d'haver presenciat pels monitors de TV persones passejant per les andanes de l'estació, d'una forma erràtica i aparentment despreocupada, tot i que l'últim tren havia passat feia estona i l'estació estava tancada al públic. En cap dels casos van trobar ningú a les andanes. En una altra ocasió un passatger es va acostar al cap d'Estació i li va preguntar amb un estrany to de veu quan havia de ser inaugurada la línia 2 ... l'havien inaugurat feia 7 anys... "


Sempre que passeu per l'estació de Rocafort i veieu algú amb cara estraña o despistat, penseu que pot ser un dels fantasmes de l'estació.
_

1 comentari: